La formació en línia de
Seguretat dels pacients en higiene de mans


La formació acreditada en higiene de mans forma part de l’estratègia d’higiene de mans als centres sanitaris de Catalunya. Coordinat per la Subdirecció General d’Ordenació i Qualitat Sanitàries i Farmacèutiques del Departament de Salut, en aquest campus de Seguretat dels pacients en higiene de mans hi trobareu la prova per obtenir el certificat d’acreditació del Curs sobre la higiene de les mans durant l’atenció sanitària. Per més informació podeu consultar la web de Seguretat dels pacients.


Per realitzar la prova cal que us registreu primer al campus. Tot seguit us podreu inscriure a la Prova per obtenir el certificatA continuació us indiquem què heu de fer:

      • Si ja heu realitzat el mòdul de formació amb el tutorial del Curso sobre la higiene de las manos durante la atención sanitaria del Ministeri de Sanitat i voleu realitzar la Prova per obtenir el certificat, heu d'emplenar el formulari Crea les teves credencials amb les vostres dades personals:

Crea les teves credencials

      • Si ja disposeu de credencials, accediu al Campus virtual. Us recordem que aquestes dades d’accés són  diferents de les del mòdul de formació d’higiene de les mans del Ministeri de Sanitat. Un cop hàgiu accedit al Campus amb les vostres credencials, us podreu inscriure a la prova.

Accedeix al campus